1. Adatkezelés céljai:

Az adatkezelési célja, hogy a jogszabályoknak megfelelően a Borealis Consulting International Kft. (székhely: 2030 Érd, Fűrészelő utca 8.; cégjegyzékszám: 13-09-184784; adószám: 25842290-2-13, adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-128890/2017.) számára:

1.1 a trustbuilder.hu internetes oldalon saját kezűleg megadott e-mail címét, nevét és telefonszámát kezelje és nyilvántartsa.

1.2 a Borealis Consulting International Kft. eseményeken, rendezvényeken saját kezűleg megadott e-mail címét, nevét és telefonszámát kezelje és nyilvántartsa.

Önnek hírleveleket, programajánlókat, érdekességeket, tájékoztató anyagokat küldjön, valamint a megadott elérhetőségen Önnel kapcsolatba léphessen.

1.3 üzletszerzési megkeresés során a kapcsolati űrlap, e-mail-es vagy telefonos kapcsolatfelvétel okán tudomására jutott adatok és információk kezelése és tárolása.

 

 1. Az adatkezelés időtartama, megszüntetés és leiratkozás

A nyilatkozat elfogadásával hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait kizárólag a fenti célokra (1.1, 1.2 és 1.3)  visszavonásig vagy a szolgáltatás megszüntetéséig kezeljük és tarjuk nyilván, 10 évente az adatokat felülvizsgáljuk és szükség szerint töröljük.

A feliratkozó bármikor, korlátozás és indok nélkül leiratkozhat a hírlevélről, az info@borealisconsulting.hu címre küldött e-mailben bármikor tájékoztatást kérhet, a kezelt adatairól, kezdeményezheti nyilvántartott adatainak módosítását, illetve törlését, illetve indoklás nélkül kezdeményezheti az 1.3 bekezdés szerint az adatok törlését.

 

 1. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek

Az adatokat a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.) alapján, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) teljes egészében betartva kezeljük. A megadott adatokat az 1. pontban leírtaktól eltérő célokra fel nem használja. A személyes adatokat a harmadik személynek kizárólag a felhasználó előzetes, írásos hozzájárulása esetén szolgáltathat ki. Amennyiben a jelentkező nem járul hozzá a fentiekhez, ezt az esemény megkezdése előtt írásban jeleznie kell részünkre.

A felhasználó jogai megsértése esetén az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv alapján a bíróságon érvényesítheti jogait, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH – 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

 

 1. Felhasználói jogok, biztonság és felülvizsgálat

A Borealis kiemelt figyelmet fordít a kezelt személyes adatok biztonságára, biztosítja a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettségét.

A Borealis szükség szerint szerződéses alvállalkozókkal léphet kapcsolatba és oszthat meg velük az 1. pontban felmerülő adatok egy részét vagy egészét, kizárólag a Borealis részére történő munkavégzés okán. Az alvállalkozó saját célra, illetve harmadik fél számára a megosztott adatokat nem használhatja. A Borealis biztosítja és garantálja, hogy a szerződéses alvállalkozó partnerei is betartják a 3. pontban részletezett jogszabályokat.

A Borealis fenntartja azon jogát, hogy az adatkezelési nyilatkozatot természetesen, a felhasználók előzetes tájékoztatása mellett felülvizsgálja és szükség esetén egyoldalúan módosítsa.

 

  1. A Borealis Consulting International Kft. ügyféllevelezése

  Amennyiben megkeresné Társaságunkat, a jelen tájékoztatóban megadott, illetve a honlapon elhelyezett elérhetőségeken és a trustbuilder.hu weboldal Kapcsolat űrlap igénybevételével léphet kapcsolatba az adatkezelővel.

  1. A kezelt személyes adatok köre:

  az 1.1 pontban meghatározott tevékenységek alapján: név, e-mail cím, telefonszám

  az 1.2 pontban meghatározott tevékenységek alapján: név, e-mail cím, telefonszám

  az 1.3 pontban meghatározott tevékenységek alapján: név, e-mail cím, telefonszám, üzleti lehetőség, illetve, ehhez kapcsolódó dokumentumok

   

  A trustbuilder.hu oldalon keresztül beérkező e-mail leveleket a rendszer az info@borealisconsulting.hu címre továbbítja, ahol az ügyfél kérdésének megfelelően megválaszolja, vagy a Borealis Consulting International Kft.-nél üzemelő eseménykezelés keretében Értékesítési aktába helyezi.

  A Borealis Consulting International Kft. minden hozzá beérkezett e-mailt a küldő nevével, e-mail címével, a dátum, időpont adatokkal és más, az üzenetben megadott egyéb személyes adatokkal együtt az adatközléstől számított legfeljebb öt év elteltével töröl a levelezési rendszeréből.

   

  1. Adatfeldolgozó:
  • Név: Borealis Consulting International Kft.
  • Székhely: 2030 Érd, Fűrészelő utca 8.

   

   

  A hozzájárulás megadása a fenti tájékoztatás figyelembevételével önkéntes.

   

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a TrustBuilder?

A TrustBuilder egy bizalmi szint felmérő és növelő alkalmazás. A teljes szolgáltatás segítségével csökkenthető a fluktuáció, a bizalmi adó (az alacsony bizalmi szint miatt felmerülő kiadások, költségek), növelhető a bizalmi szint, az eredményesség, a vevői elégedettség. Az alkalmazás a kitöltés közben fejleszti a felhasználót, így már a felmérés alatt emeli a bizalmi szintet a csapatban, szervezetben.

Mitől több a TrustBuilder egy hagyományos felmérésnél?

A TrustBuilder nem egy egyszerű űrlap vagy más hasonló alap szintű felmérés: a TrustBuilder valóban anonim (nem tárol semmilyen személyes adatot a kitöltés során); felmérés közben oktat, fejleszt (hasznos tippekkel építi a bizalmat); TrustMapet, bizalmi térképet mutat (fluktuációs és egyéb kritikus pontokkal); számol a bizalmi adóval. A bizalmi szint, eredményesség, vevői elégedettség növelésére és a bizalmi adó csökkentésére fókuszál.

Milyen lehetőségeim vannak, ha szeretném felmérni a bizalmi szintet a cégemnél?

A TrustBuildert kipróbálhatod díjmentesen 3-5 fővel, illetve felmérheted vele a teljes cégedet előzetesen egyeztetett díjazás ellenében.

Mi a különbség a Próba és a Teljes változat között?

A két változat közti különbséget megtalálod az Árazás blokkban, amelyet ide kattintva elérhetsz.

Mi fog történni, ha jelentkezem a Próba vagy a Teljes változat használatára?

Az oldalon található űrlap kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. Mindent részletesen elmondunk illetve leírunk a folyamatról.

Hogyan használhatják a munkatársak a TrustBuildert?

Az akár Próba akár Teljes változattal kapcsolatos egyeztetésünket követően a munkatársak e-mailes meghívást kapnak a TrustBuilder kitöltésére. A kitöltéshez kommunikációs támogatást nyújtunk. Ezt követően a kollégák a saját eszközeiken, kényelmesen használhatják a TrustBuildert.

Hogyan biztosítjátok az anonimitást?

A kitöltés során semmilyen személyes adatot nem tárolunk el, ebből adódóan ilyen információt nem tudunk átadni se neked se a cég vezetőinek. A visszajelzések végén kizárólag összegző adatok jutnak el a vezetőkhöz.

Mennyi idő a kitöltés?

A TrustBuilder kitöltés 20-25 percet vesz igénybe. Szervezet szinten 1 hét áll rendelkezésre a kitöltésre, ezt követően az eredményeket kiértékeljük. Egyedi igény alapján, amennyiben a cégnek más az életritmusa, előzetese egyeztetés alapján módosíthatunk a kitöltési időszak hosszán.

Honnan értesülünk a kitöltöttség státuszról, szintjéről?

Az 1 hét kitöltési idő lejárta előtt 3 nappal visszajelzést küldünk arról, hogy hány százalékon áll a kitöltöttség.

Mennyi idő a felmérés kielemzése?

A felmérés lezárását követően elkészítjük a különböző megközelítésű elemzéseket, riportokat, megoldási javaslatokat. Ezzel kapcsolatban a kitöltés végét követő 2 héten belül jelentkezünk nálad, felvesszük veled a kapcsolatot.